Frøysagarden Cognacmarinerte Ørret

Produktet leveres i en 1kg kartong

Frøysagarden Cognacmarinerte Ørret er laget med lokale, rene og naturlige ingredienser, hvor hver fisk behandles med den ytterste omsorg. Råvarer av ypperste kvalitet kombineres med gamle, lokale oppskrifter for å skape et produkt uten tilsetningsstoffer. Ørreten blir lagt i en lake bestående av havsalt, sukker, dill, krydder, og den eksklusive norske Backe Gabrielsen cognac i tre dager, noe som gir fisken en dypt sofistikert smak. Etterpå tørkes fisken skånsomt i 12 timer, noe som bidrar til å utvikle den perfekte teksturen.

kr 599

Kategorier ,

Beskrivelse

Anbefalt servering: Perfekt til forretter eller som et sofistikert innslag på tapasbordet. Denne cognacmarinerte ørreten tilfører dybde til ethvert måltid, og passer også ypperlig som en gave til gourmeter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale «Frøysagarden Cognacmarinerte Ørret»

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *